Witte Wijnen

Vincellar
Pinot blanc

Een bleekgele kleur, in de geur veel fruit aroma's van rijpe peer en meloen. De smaak is opwekkend fris, zacht met een lekkere afdronk. Plezierige, zachte witte wijn
€ 29,10 per doos van 6 flessen

Tarani
Sauvignon blanc

Een karakteristieke Sauvignon met een opvallend zachte structuur. De smaak wordt gedomineerd door exotisch fruit. Soepele zachte witte wijn
€ 29,50 per doos van 6 flessen

Puerta
Adalia Verdejo / Viura, Rueda

Sprankelend van kleur, met een licht groene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje. Fris witte wijn, vol van smaak.
€ 35,10 per doos van 6 flessen

Oude
Kaap Chardonnay Reserve

Deze wijn wordt gefermenteerd in roestvrijstalen vaten met geroosterde Frans eikenhouten staven. Aroma's van meloen en exotische en tropische fruitsoorten voeren de boventoon. Met zijn romige en zachte smaak en de aanwezige lichte doch frisse zuren, kent deze wijn vele liefhebbers.
€ 30,30 per doos van 6 flessen

Kleindal
Chenin Blanc

Bleekgeel van kleur. In de geur intens tropisch fruit, zeer aromatisch. De heerlijke smaak is opwekkend met elementen van peer en banaan. Plezierige witte wijn, geschikt voor vele drinkmomenten.
€ 32,70 per doos van 6 flessen

Een frisse, levendige en soepele smaak met elementen van exotisch fruit, perzik en wat banaan. De afdronk is verrassend lang.
€ 28,50 per doos van 6 flessen

Botalcura
Reserva Chardonnay / Viognier

De wijn heeft een heldere, stro gele kleur. In de geur fruitelementen van perzik, abrikoos en peer, op de achtergrond wat mandarijn en lichte vanille accenten. De smaak is zacht en aantrekkelijk, met een goede balans, delicate smaken en een lange afdronk.
€ 40,80 per doos van 6 flessen

van Est websites